ZwangerFit ®

Zwangerfit®; de zwangerschapscursus die ervoor zorgt dat jij tijdens je zwangerschap fit blijft en waarmee je goed voorbereid je bevalling in gaat.

Er wordt getraind op het niveau dat op dat moment bij jouw en je lichaam past; zodat je jezelf gedurende de gehele zwangerschap fitter voelt, rug en/of bekkenklachten voorkomen of verminderd worden, en na de bevalling een sneller herstel zal plaatsvinden. Verder krijg je informatie over de zwangerschap en bevalling zodat je weet wat je kunt verwachten. Hierbij is er uiteraard ook ruimte voor persoonlijke vragen. De cursus zal begeleid worden door Janine Keularts-Rouhl Zwangerfit® trainer:
Door mijn achtergrond als fysiotherapeute, en nadat ik zelf begin 2015 moeder ben geworden, weet ik en heb ik, de meerwaarde van de zwangerfit aan den lijve ondervonden. Zelf wilde ik hier ook mee aan de slag, vrouwen eerlijk voorlichten ter voorbereiding op hun bevalling en helpen zo fit mogelijk te blijven tijdens hun zwangerschap

De cursus bestaat uit 10 lessen, welke zijn opgebouwd uit praktische informatie omtrent de zwangerschap en de bevalling en fysieke training. Tevens is er een zogenaamde ‘partner’les; hierin zal ook jouw partner meer informatie krijgen omtrent de bevalling en wat zijn/haar rol is.

Je kunt starten met de 10 weekse cursus vanaf 16 weken zwanger tot 30 weken zwangerschap.

De kosten van de cursus worden, afhankelijk van je aanvullende verzekering, geheel of gedeeltelijk vergoed!

Dit alles samen met andere zwangere dames maakt het tot een waardevolle, maar zeker ook een gezellige cursus! Benieuwd naar de startdatum van een nieuwe cursus? Kijk op deze link, bel of mail.

Heb je nog andere vragen of wil je jezelf aanmelden; neem telefonisch contact met mij (Janine) op via 045-5441817, of stuur een email naar info@fysio-baggen.com , t.a.v. Janine